Waarmee is Bronkhorst u
binnenkort van dienst?

Soorten bestrating

Sierbestrating

Sierbestrating is een ideale manier om de perfecte uitstraling aan uw tuin te geven. Dit kan een oprit naar uw huis zijn of een pad naar uw buitenverblijf. Alles wat u maar voor ogen heeft. Laat je tuin stralen.

Klinkers

Bestrating door middel van klinkers is geschikt voor het aanleggen van parkeerplaatsen, terreinen of opritten. Een groot voordeel van klinkers; het is zeer sterk materiaal waardoor het goed bestand is tegen zware belasting!

Machinaal
Straatwerk

Machinaal straten is uitermate geschikt voor het aanleggen van grote terreinen voor bedrijven, scholen of woonwijken. Machinaal straten is voor de werknemers minder belastend en gaat meestal sneller

Handmatig
Straatwerk

Tegenwoordig word er veel machinaal gestraat. Toch doen wij nog veel handmatig, ouderwets straatwerk. Wij zien het handmatig aanbrengen van bestrating als een ambacht, waar vakmanschap en ervaring bij komt kijken.

Gebakken
Straatwerk

Gebakken straatwerk wordt gemaakt van klei en door het ultieme formaat kan het in alle vormen worden toegepast. Het kan gebruikt worden voor dorpen of steden maar past ook perfect in een tuin.

Tegelwerk

Tegels kunnen gebruikt worden bijvoorbeeld voetpaden maar zijn ook geschikt voor uw terras. U kunt kiezen voor keramische tegels, deze zijn kleur- en krasvast en vorstbestendig. Bovendien in heel veel soorten, maten en kleuren verkrijgbaar.

Grondwerk

Een goede voorbereiding is het halve werk... Daarom zorgen we, voordat we de bestrating aanbrengen, voor een compleet vlakke onderbaan die geheel verdicht is, zodat het straatwerk niet verzakt.

Banden zetten
(machinaal)

Door middel van banden zetten wordt de bestrating als het ware opgesloten zodat het niet kan weg zakken. Banden zetten kan handmatig, maar voor lange stukken is machinaal ook mogelijk. Banden zijn onmisbaar bij het aanleggen van straatwerk
Meer weten over
Bronkhorst Straatwerk?
Straatwerk met kwaliteit.
  • 0577 402 546
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • www.bronkhorststraatwerk.nl
  • Garderenseweg 84, 3888 LD Uddel
© Bronkhorst Straatwerk. Ontwerp door Forty9